Expired
Not available
Banner image


Заложи €20 предварително на мач от Шампионската лига на 17.10.2017 г. и вземи €10, които да използваш на живо1.     Кой може да вземе участие?

 

Можеш да участваш, като използваш само една сметка.  Ако (чрез имейл или по друг начин) Betfair ти е отказал участие в някоя от промоциите, няма да се класираш за тази промоция.


Тази оферта е валидна за нови и настоящи клиенти на възраст над 18 години, чиято държава на пребиваване e Република България.


2.     Как и кога мога да се класирам?


Заложи единичен залог на СПОРТ на Betfair преди мач на всеки пазар на Шампионска лига на 17.10.2017 г. за €20 или повече и ще получиш €10, които да използваш на всеки футболен пазар на живо.


Твоят класирал се залог трябва да бъде направен преди началото на играта или На Живо.

Твоят класирал се залог трябва да бъде направен на единична селекция от коефициенти преди мача от 1.5 или повече на мачове от Шампионска лига на 17.10.2017 г. на СПОРТ на Betfair от €20 или повече.

 

Залозите с Cash out (частичен или пълен) не се класират за тази оферта. Залозите, направени с безплатен залог, не се класират за тази промоция. Залозите На Живо се зачитат за целите на тази промоция.

 

3.     Какво мога да спечеля?

 

Ако направиш класиралия се залог на СПОРТ (и ако по друг начин отговаря на условията на тази промоция), ще получиш безплатен залог за СПОРТ от €10, които да използваш на футболен пазар на живо в рамките на 24 часа.


Твоят безплатен залог от СПОРТ ще изтече в рамките на 24 часа.

Безплатният залог не може да бъде изтеглен като пари в брой и както е посочено по-горе, трябва да бъде използван на СПОРТ на Betfair. 

Всякакви печалби, които получаваш от залози, направени чрез безплатния залог, могат да бъдат изтеглени. Безплатният залог няма да бъде върнат заедно с всякакви печалби, които са дължими от залози, направени чрез безплатния залог.

 

4.     Кога ще си получа наградата?

 

Промоционалният кредит ще бъде депозиран в твоята сметка в рамките на 24 часа от приключването на играта на твоя класирал се залог.

 

5.     Друга скучна, но важна информация

 

Betfair си запазва правото да те дисквалифицира от промоцията и/или да закрие твоята сметка в Betfair, ако сметне, че има достатъчно доказателства за злоупотреба в промоцията, например чрез използване на повече от едно потребителско име или при отваряне на повече от една лична сметка за залагане за участие в промоцията. При подобен случай Betfair няма да ти кредитира никакви безплатни залози.


1. Заложи €20 на един от двубоите от двубоите от Шампионската Лига насрочени за 17-ти окотмври 2017

2. След потвърждаването на валиден залог ще получиш бонуса си на стойност €10.

3. Можеш да използваш безплатния си залог на пазари преди началото на двубоите или На Живо в следващите 24 часа. В случай, че не го направиш - бонусът ти ще изтече.

Шампионска Лига 2017/2018

Вземи €10 бонус, когато заложиш €20

We're sorry to say you cannot take part in this promotion because you are self-excluded.

We're sorry to say that this promotion is not available to you. Click the link below to see other promotions available to you.

Check out our other promotions

We're sorry to say that this promotion is not available in your country. Click the link below to see other promotions available to you.

Check out our other promotions

We're sorry to say that this promotion is not available in your chosen currency. Click the link below to see other promotions available to you.

Check out our other promotions

We're sorry to say that this promotion is not available because your account has not been verified yet. Click the link below to see other promotions available to you.

Check out our other promotions

You have already opted in in this promotion.

Check out our other promotions

Oops something went wrong. Please go back and try entering the promotion again.

You have to be logged in in order to enter the promotion. Please log in and try again.

We're sorry to say that this promotion doesn't exist.

We're sorry to say that this promotion is not available to you. Click the link below to see other promotions available to you.

Check out our other promotions

Заложи €20 на двубой от Шампионската Лига (17.10.2017) и вземи бонус от €10, които можеш да използваш в рамките на 24 часа. Можеш да използваш наградата си за залог/залози направени преди началото на двубоите или На Живо (при мин. коефициент от 1.50), но само в рамките на 24 часа.

More promotions

By taking part in this promotion you accept the terms and conditions.